Direct Contact
(+31) 06 365 12 816

Lease-specialisatie
Dubbel AA Finance is gespecialiseerd in equipment lease en daarnaast actief op het gebied van vendor lease (het ondersteunen van producenten en leveranciers bij het rechtstreeks aanbieden van leaseoplossingen), mantel lease (verschillende leasecontracten onder één mantelovereenkomst), truck-lease, bedrijfsauto-lease en personenauto-lease.

Equipment lease
Bij equipment lease gaat het om het leasen van duurzame bedrijfsmiddelen en kapitaalgoederen. In de praktijk gaat het om alle zaken die ondernemers nodig hebben, uiteenlopend van een tandartsboor tot een landbouwtrekker en van een koffieautomaat tot een bouwkraan of een geavanceerde productiemachine.

Lease-intermediair
In de wereld van equipment lease brengen leasemaatschappijen vandaag de dag steeds meer focus aan op bepaalde marktsegmenten. Als onafhankelijk lease-intermediair en leaseadviseur kan Dubbel AA Finance bedrijven die op zoek zijn naar financiering als geen ander koppelen aan de juiste leasemaatschappij.

Meer weten?
Dubbel AA Finance staat u graag te woord. Neemt u gerust eens contact op voor een oriënterend gesprek. Of vraag direct een offerte aan.