Direct Contact
(+31) 06 365 12 816

Lease-intermediair
Dubbel AA Finance legt zich als lease-intermediair toe op de business-to-business markt, waar het bedrijf zijn sporen inmiddels heeft verdiend. Dubbel AA Finance helpt zowel ‘klein’ als ‘groot’ en zowel ‘publiek’ als ‘privaat’ bij het vinden van de juiste lease-oplossing: zzp’ers, mkb van klein tot groot, het grootbedrijf, semioverheid en overheid.

Cash = King
Sinds de wereldwijde economische crisis bevindt onze economie zich in een andere dimensie. Banken hebben zich in belangrijke mate – ook door de aangescherpte eisen aan het weerbaarheidsvermogen – teruggetrokken uit de markt van objectfinancieringen. De kredietverlening zoals die ooit was, keert niet terug. Voor bedrijven is het tegelijkertijd belangrijker dan ooit voldoende geld op de rekening te hebben. Cash = King.

Optimale deal
Vanuit dat besef helpt Dubbel AA Finance bedrijven bij het vinden van de juiste leaseoplossingen, door in ‘leaseland’ alle beschikbare mogelijkheden te inventariseren en klanten aan een optimale deal te helpen.

Meer weten?
Dubbel AA Finance staat u graag te woord. Neemt u gerust eens contact op voor een oriënterend gesprek. Of vraag direct een offerte aan.