Direct Contact
(+31) 06 365 12 816

Lease-broker
Dubbel AA Finance geeft als lease broker onafhankelijk lease-advies. Persoonlijk, eerlijk, betrouwbaar, deskundig en transparant, op basis van duidelijke en heldere afspraken.

Leaseoplossing
Wie kiest voor Dubbel AA Finance, hoeft zelf niet langer op zoek te gaan naar financiering. Dat wordt gedaan. Eén telefoontje volstaat. Dubbel AA Finance inventariseert de financieringsvraag aan de hand van een kosteloos intakegesprek en gaat vervolgens op zoek naar de beste leaseoplossing.

Leaseplan
Hoe werkt leaseSnelle duidelijkheid staat voorop. Daarom voert Dubbel AA Finance altijd een ‘quickscan’ uit, die uitwijst of een lease aanvraag kansrijk of kansloos is. Centraal staat steeds een optimaal leaseplan. Maar een snel ‘nee’ kan ook belangrijk zijn voor ondernemers. In de regel weten klanten van Dubbel AA Finance binnen twee werkdagen waar zij aan toe zijn.

Leasemaatschappijen
Is de leaseaanvraag kansrijk, dan treedt Dubbel AA Finance in contact met de leasemaatschappij die de beste leaseoplossing biedt. Daarmee wordt het definitieve leaseplan verder uitgewerkt.

Meer weten?
Dubbel AA Finance staat u graag te woord. Neemt u gerust eens contact op voor een oriënterend gesprek. Of vraag direct een offerte aan.